1. Identitatea și datele de contact ale operatorului

Proprietarul site-ului www.rezistsafiuantreprenor.ro („Site-ul”) este societatea ELYDE IT EVOLUTION S.R.L., cu sediul în Drumul Lăpuș nr. 94D, mansardă, Camera 3, sectorul 1, București, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/8893/2018, cod unic de înregistrare 39524370, în calitate de operator (“Operatorul” sau “RSFA”). Reprezentantul legal al RSFA este Stratulat Corina, administrator.

Site-ul este accesibil publicului larg pentru informare cu privire la serviciile și evenimentele societății.

2. Serviciile

Toate serviciile prezentate pe site-ul Operatorului sunt afișate cu caracter informativ - detaliile serviciilor prestate vor fi stabilite prin contact direct cu clienții - unele servicii astfel negociate pot avea caracteristici diferite. Pozele au caracter pur decorativ.

Unele servicii s-ar putea să nu fie disponibile, de la caz la caz. Operatorul va confirma disponibilitatea unor servicii la momentul preluării solicitării unui utilizator.

3. Politica de livrare

Comenzile sunt livrate online în interval de 1 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda, cu mențiunea că această opțiune poate fi dezactivată în anumite perioade.

4. Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate online si nu implica costuri.

5. Renuntarea la cumparare

Produsele/seviciile achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor Legii 449/2003 si a O.U.G. 34/2014.

Aveti dreptul sa ne notificatiin scris folosind adresa de e-mail: office@rezistsafiuantreprenor.ro ca renuntati la cumparare (dreptul de retragere-art. 9), fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile din ziua primirii produsului. 

Renuntarea va fi considerata valabila daca a fost comunicata, in scris, la adresa de e-mail precizata mai sus, inainte de expirarea termenului de 14 zile. 

Va vom inapoia contravaloarea comenzii sau a produselor returnate in cel mai scurt timp posibil de la primirea solicitarii in scris, folosind aceeasi modalitate de plata utilizata de catre dumneavoastra in momentul efectuarii tranzactiei initiale In cazul in care veti dori utilizarea unei alte modalitati de plata in vederea rambursarii contravalorii comenzii, va fi necesar sa ne precizati, in scris, pe adresa de e-mail office@rezistsafiuantreprenor.ro modalitatea de plata preferata de catre dumneavoastra.

Prevederile OUG 34/2014 cu privire la politica de retur se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Si in cazul persoanelor juridice, acceptam returul produselor exact ca si in cazul mentionat mai sus care se aplica persoanelor fizice. 

6. Retur de produse

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. 
  • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise sau prin prezentarea la sediu in termen de 48 de ore de la primirea produsului. 
  • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decât cel comandat. Solicitarile de retur se notifica pe mail sau telefonic folosind datele de contact de AICI in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

MENTIUNI: In cazul acestei politici de retur produse = cursuri de educatie antreprenoriala , material care se livreaza in format online

7. Informații suplimentare

Operatorul se va strădui să pună la dispoziție informații suplimentare utilizatorilor privind serviciile afișate pe Site, însă nu are obligația de a răspunde tuturor solicitărilor.

8. Proprietatea intelectuală

Conținutul Site-ului, incluzând dar nelimitând-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Operatorului dacă nu aparțin altor titulari de drepturi, Operatorului și/sau acestora din urmă fiindu-le rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare si/sau publicare) („Proprietatea Intelectuală”).

Operatorul își rezervă toate drepturile privind Proprietatea Intelectuală iar vizitatorilor Site-ului nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element al Proprietății Intelectuale.

9. Modificări ale documentului

Aceste Condiții Generale sunt actualizate periodic; ori de câte Operatorul va face o modificare, o va afișa pe Site.

Data ultimei actualizări: septembrie 2019.