Cu Corina Stratulat - trainer rezist sa fiu ANTREPRENOR?!

Identificarea surselor de stres in afacerea ta

Fiecare om se naste cu abilitati extraordinare si un destin frumos de indeplinit. De ce sa accepti piedici invizibile si sa nu te bucuri de drumul catre libertatea si linistea sufletului tau?

Webinarul are loc:

Marti, 25 August

Ora 18:30

Recomanda-le si prietenilor tai acest Webinar!
Corina Stratulat

Ce reactie ai cand auzi cuvantul "STRES"? este parte din vocabularul tau obisnuit, adica deja face parte din "zona de confort" sau iti provoaca un oftat prelung?

Sunt persoane care fac fata aparent usor unui stres continuu si pe perioada indelungata, insa sunt si persoane care cedeaza cand nu te astepti si renunta la tot ce au construit cu multa munca si investitii mari, doar pentru a scapa de stres.

Nu e o gluma, din punct de vedere psihic, emotional si fizic, starea de sanatate a unei persoane este degradata vizibil in conditii de stres. In plus, alte aspecte de care tu ai mare nevoie in succesul afacerii tale sunt grav afectate.

De exemplu:

Creativitatea. Chiar daca te-ai nascut cu o capacitate creativa foarte mare, aceasta este diminuata si nu se poate manifesta.

Viziunea. Chiar crezi ca mai poti avea viziune pe termen lung asupra afacerii tale si domeniului de activitate, cand nu esti relaxat?

Relatia cu angajatii si partenerii. A fi lider in propria organizatie inseamna multa diplomatie si intelepciune. Aspecte care dispar rapid in cazul unei persoane stresate si agitate, mai ales daca nu stie cauzele si ce poate face.

Tu rezisti sa fii ANTREPRENOR?!

Inscrie-te chiar acum
la Webinarul Gratuit

video-cta.jpg
Ai prieteni care au nevoie de ajutor in perioada asta? Recomanda-le acest Webinar.

Ce vom face în cadrul webinarului?

Vom clarifica ce iti doresti de fapt sa obtii din afacerea ta. Foarte multi antreprenori neavand claritate in ceea ce isi doresc si ce obiective sa puna afacerii, se imprastie in 10 directii, nu au actiuni concrete si nu dau o directie celor implicati.

Vom identifica aspectele pe care le poti gestiona diferit si scapi de STRES

Vom identifica toate aspectele pe care nu le controlezi si te streseaza MAXIM

Anul trecut, unul dintre cursantii Programului rezist sa fiu ANTREPRENOR?! credea ca motivele pentru care afacerea in domeniul HORECA pe care o avea de 3 ani nu crestea, din cauza angajatilor demotivati si concurentei destul de agresive.

Dupa o analiza mai profunda, alaturi de Corina Stratulat, in cadrul sesiunilor, s-au identificat CAUZELE reale si evident SOLUTIILE.

Image

Trainer rezist sa fiu ANTREPRENOR?!

Image

Cauze:

Cand a pornit afacerea, motivul principal a fost frica de a nu mai fi vreodata angajat. Nu si-a setat obiective de business, nu a trecut la o mentalitate de antreprenor, si toate deciziile luate erau pe baza unor frici personale.

Abilitatiile native nu-l sustineau sa aiba in afacere si rolul de manager. Era un specialist HORECA extraordinar, insa gestionarea afacerii nu suporta sa o faca. Se plictisea rapid, nu era atent la detalii si nu masura nici o decizie implementata.

Se preocupa permanent de asteptarile familiei referitoare la business, adica sa ajunga lider pe piata in 3 ani. Acest aspect fiind total subiectiv si emotional. Analizand pragmatic si-a dat seama ca a acceptat o "povara" imposibil de dus.

E posibil ca pe tine sa nu te afecteze anumite aspecte, e posibil sa mai poti rezista o perioada in business chiar daca esti foarte stresat. Insa cum ar fi sa ai claritate pe ceea ce iti doresti, pe ceea ce poti tu controla, pe ceea ce nu-ti este benefic si iti diminueaza capacitatea de munca si creativitatea si mai ales sa ai relaxarea sa construiesti o strategie pe termen lung?

Ce zici, merita sa aloci 1 ora?

Inscrie-te chiar acum
la Webinarul Gratuit