Site4All & Rezist sa fiu antreprenor?! ofera sprijin antreprenorilor romani

Site4All & Rezist sa fiu antreprenor?! ofera sprijin antreprenorilor romani

Traim in online mai mult decat oricand. Online-ul a devenit o modalitate de a raspunde cu speranta, inteligenta si adaptabilitate contextului in care ne aflam, de a ne replia fortele, de a lucra pentru viitor. Gandim acum, la rece, solutiile concrete pentru noua configuratie a mediului de afaceri.

Firmele mici si medii sunt ”destinatarul” mesajului nostru. Firmelor mici si medii ne adresam astazi, si maine, si in saptamanile care vor veni. Vrem sa stabilim o punte de comunicare intre potentialii clienti si firmele mici si medii care nu au o prezenta mare in mediul online sau care au minimizat importanta mediului online in dezvoltarea si consolidarea unei afaceri.

Rezist sa fiu antreprenor ofera posibilitatea ca firmele mici si medii
sa se promoveze gratuit in mediul online prin intermediul Site4All.

Promovarea afacerii dvs. prin Site4All va asigura coordonatele esentiale in prezentarea unei firme si a obiectului ei de activitate. Experienta de pana acum ne ajuta sa va oferim suportul de care aveti nevoie. Un suport profesionist, bazat pe interactiunea dezvoltata de catre specialistii din cadrul Rezist sa fiu antreprenor. Utilizati codul REZISTCOV , care va ofera reducere 100% la pachetul PROFESSIONAL pe o perioada de 6 luni.

Care sunt pasii sau etapele pe care le vom parcurge impreuna?

  • Vom incepe cu numele companiei care va fi vizibil pe pagina afacerii si care va fi insotit de o scurta descriere.
  • Vom insera logo-ul afacerii care se va regasi si pe pagina cu rezultate de cautare.
  • Vom evidentia specificul serviciilor oferite si vom face vizibil programul de lucru.
  • Vom include un formular de contact, atat de cautat si apreciat de catre clienti.
  • Vom asigura posibilitatea de suport prin email, ceea ce va facilita legatura cu cei interesati de afacerea dv.
  • Vom alatura formularului de contact doua numere de telefon si un numar de fax intr-o maniera cat mai usor de reperat pe pagina afacerii.
  • Vom mentiona persoane de contact, specificand obligatoriu departamentul din care fac parte sau functia pe care o detin. Acest segment va include, alaturi de numele persoanelor, o adresa de e-mail, un numar de telefon si un numar de fax.
  • Vom construi pagina in asa fel incat utilizatorii sa poata oferi un rating afacerii si sa poata adauga pagina afacerii in segmentul propriu de ”favorite”, pentru o viitoare accesare.
  • Vom asigura intregii prezentari cele mai semnificative cuvinte cheie (max. 150 de caractere) care vor ajuta ca numele afacerii dv. sa poata ajunge pe primele locuri in pagina cu rezultate a motorului de cautare.
  • Vom lista numele afacerii dv. in doua categorii.

Inscrierea pe platforma Site4All va asigura cresterea vizibilitatii afacerii dv. in mediul online, printr-o indexare mai buna in social media.